2007-03-31

rffffijjjjjjjjkj

Ovakav naslov blog posta mogao se dogoditi i vama, ako imate mačku. No možda to i nije toliki problem. Ako ste baš veliki pehisti, ili je mačka naročito zlobna, možda ćete ostati bez nekih datotekâ, postavkî, ili, (o, užasa), vlastitog AdSense accounta. Za paranoike poput vas (koji koriste Windows, što je pomalo čudno za paranoike:), BitBoost je proizveo zanimljiv komad softvera koji, po njihovim riječima, detektira mačje tipkanje po tipkovnici unutar "dva mačja", da se poslužimo rječnikom iz "Care, care, gospodare". Štoviše, zna i puštanjem zvukova iritantne harmonike iznervirati mačku do te mjere da se zakune da se više nikada neće približavati toj vražjoj spravi. Košta $20, ali to je mala cijena za miran san. Ipak, ukoliko se iznervirana mačka, otjerana iz svog prirodnog staništa (tipkovnice), preseli na vaše lice, pitanje je koliko će san biti miran...

Broj komentara: 6:

venovako kaže...

Ljupko... no što se dešava ako su passwordi mačkoliki?
Ili netko jako brzo programira u Perlu?
Možda trebaju PerlSense patch?

Veky kaže...

Ako su passwordi mačkoliki, entropija im je premala da bi bili dobri. :-)
Ista napomena vrijedi i za Perl... Perl povećava entropiju tipkanja, dok je mačje šape smanjuju. ccvasst55 pšprreokgfrraaaaam,mm,iionngf lllčaaanjghuiaagggghe bi imao puno dulje sourceove nego Perl (iako, dakako, metodi HoćešLiMolimTeBitiTakoLjubazan PaZbrojitiOvaDvaKompleksnaBroja UnaprijedZahvaljujem ne može konkurirati:).

Nesi kaže...

rotfl
definitivno dobra fora

a upravo sam se frapirala kad sam skuzila da mi nudi moj username... nisam znala da imam account (i) ovdje....

Veky kaže...

Da... Google is everywhere... :-]

(FYI, Blogger je Googleov, tako da je Google Account ujedno i Blogger account.)

Anonimno kaže...

De kakav ti je to blogic? Ja sam ti VEKYCA iz LA....ma ne smijem reci!!! 8.b.raz.... VALENTINA BENOVIC....eto tko sam...a nadimak mi je VEKY!

Veky kaže...

Drago mi je zbog tebe. :-) Očito si planirala uzeti ovu adresu, ali sam te pretekao. Ništa strašno, ima i drugih blog hosting servisa po Internetu... uvjeren sam da ćeš naći nešto gdje će "veky" još uvijek biti slobodno. :-)